Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου»

Trent: «Προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου»

Ο Trent Alexander-Arnold σε συνέντευξη που έδωσε στο Sky Sports πριν τον αγώνα με την Manchester City, είπε πως προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του, τονίζοντας παράλληλα πως τη φετινή σεζόν δεν αγωνίζεται όσο καλά θα ήθελε.

Ο αμυντικός των Reds για τις εμφανίσεις του είπε:

“ Όχι. Υπάρχουν φορές αυτή τη σεζόν που ένιωσα ότι έπαιζα αρκετά καλά. Προσπαθώ να επιστρέψω στον ρυθμό που επιθυμώ. ”

“ Είναι μια δύσκολη σεζόν από κάθε άποψη, απλά προσπαθούμε να βρούμε αυτόν τον ρυθμό και απλά να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν φυσικά. Είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά και πάλι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. ”

“ Θέλω να δημιουργώ πράγματα για την ομάδα και να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ, βοηθώντας μας να κερδίσουμε παιχνίδια και αυτό προσπαθώ να κάνω. ”

Παραδέχθηκε πως η ομάδα περιμένει κερδίσει αγώνες, χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα:

“ Αυτή είναι πιθανώς η παγίδα που πέσαμε σε αυτή τη σεζόν, καθώς περιμέναμε να κερδίσουμε παιχνίδια γιατί είμαστε αρκετά καλοί, κάτι θα συμβεί και εμείς θα έχουμε την ποιότητα για να βρούμε ένα γκολ από κάπου, κάτι που συνέβη φυσικά την περασμένη σεζόν και δύο σεζόν πριν. ”

“ Αυτό πέρυσι δεν συνέβη μόνο επειδή ήμασταν τυχεροί, συνέβη επειδή δουλέψαμε σκληρά, κάνοντας τα βασικά και τα βασικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Νομίζω ότι ίσως αυτή τη σεζόν, έχουμε ξεχάσει μερικά από αυτά τα βασικά. ”

Για τη δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα:

“ Κάθε ομάδα περνάει τέτοιες περιόδους. Δεν μπορείς να περιμένεις κανέναν να συνεχίσει να κερδίζει κάθε παιχνίδι, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League. Θέλουμε, αλλά νομίζω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, όλοι γνωρίζαμε ότι αυτή η περίοδος θα έρθει σε κάποιο σημείο. ”

“ Είχαμε μερικούς τραυματισμούς, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε κανέναν για αυτό. Πρόκειται για τη δυνατότητα προσαρμογής και προσαρμογής στην κατάσταση. Δεν το έχουμε κάνει τόσο καλά όσο θα θέλαμε. ” Δήλωσε ο Trent.

Ο Trent προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com